Enlighten Your Research

SURFnet organiseert in samenwerking met SARA, BiG Grid en NWO de derde editie van de wedstrijd Enlighten Your Research. In deze editie worden onderzoekers uitgedaagd voorstellen in te dienen van instellingsoverstijgende samenwerkingsverbanden, die baat hebben bij een hoogwaardige netwerkverbinding tussen locaties waar e-Researchfaciliteiten aanwezig zijn. Hierbij valt te denken aan geavanceerde diensten zoals supercomputing, grid, visualisatie en grote hoeveelheden dataopslag. Researchers kunnen onderzoeksvoorstellen indienen tot en met 12 mei 2011.

Prijzen

Deelnemers aan de wedstrijd maken kans op dataopslag, rekentijd, geavanceerde netwerkverbindingen en support bij de implementatie daarvan. Verder krijgen de winnaars een geldprijs van maximaal EUR 20,000. Daarnaast is er dit jaar een duurzaamheidsprijs voor het meest energiezuinige voorstel.

Informatiebijeenkomst

Op 31 maart 2011 organiseren SURFnet, SARA, BiG Grid en NWO een informatiebijeenkomst over de Enlighten Your Research wedstrijd. Bezoekers krijgen inhoudelijke informatie over de wedstrijd en inzicht in de diensten die onderzoekers kunnen inzetten bij hun onderzoek. Verder presenteren twee winnaars van eerdere edities hun onderzoek.

Meer informatie over Enlighten Your Research wedstrijd.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder SURF-project, Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s