Nieuwe mogelijkheden SMS-stemmen en vragen stellen via sms-Twitter-internet

Het Onderwijscentrum VU is vanwege bezuinigingen gestopt met het aanbieden van sms-stemmen via SMS2vote. Jij hebt in het verleden van deze dienst en/of de stemkastjes gebruik gemaakt of je belangstelling ervoor getoond. Daarom wil ik je er op attent maken dat de interactie via sms nu, in verbeterde uitvoering, voor iedereen beschikbaar is onder de naam Shakespeak.
 

Via Shakespeak kunnen studenten
stemmen en vragen stellen via sms, twitter of internet. Resultaten van een stemming verschijnen in PowerPoint. Gestelde vragen verschijnen in een separaat venster en kunnen ook naar de diashow van PowerPoint worden gestuurd.
 

Het is mogelijk om als individu, vakgroep, opleiding of faculteit credits te kopen bij Shakespeak. Bij gebruik in het onderwijs ontvang je 50% korting. Maak, om de korting te ontvangen, wel een account aan met een VU e-mail adres.

Met 1 credit kan 1 persoon via 1 kanaal (sms of internet of twitter) deelnemen aan het stemmen en vragen stellen gedurende 1 dag. Hieronder staat een lijstje met prijzen ter indicatie van de kosten.

 

30 credits              3,00

200 credits           18,22

1.000 credits        88,00

 

Dus als je Shakespeak gebruikt tijdens een college waarbij 100 studenten actief meedoen kost dat ongeveer 10 Euro, ongeacht het aantal stemmen of vragen.

Voor meer informatie en voor het aanmaken van een account surf je naar www.shakespeak.com. Tot 20 deelnemers kun je gratis van de dienst gebruik maken.

 

De inzet van dit gereedschap kan je helpen bij de interactie met grotere groepen studenten. Wil je ondersteuning bij de didactische inzet hiervan dan is dat aan te vragen via
stemmen@ond.vu.nl.
Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder ICT-Tool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s